Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mulatós zene linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Esküvői - Kaczor [2. oldal]
részletek »

Mulatós zene képes leírás: Esküvői - Kaczor [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mulatoszene.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
Esküvői DJ megfizethető áron!

Esküvői DJ megfizethető áron!

Esküvőre DJ? Annyi helyen érdeklődtem, mit tegyek? A manapság kiszabott esküvői DJ árak mellett nem csoda, ha kétszer is meggondolod, ki mellett döntesz! Neked milyen elvárásaid vannak az esküvői DJ-vel szemben? Legyen empatikus, türelmes, jó problémamegoldó és tapasztalt? Mi pontosan ilyenek vagyunk! Hagyd magad mögött az olyan esküvő DJ-ket, akiknek ez a szakma nem szól másról, mint a pénzkeresésről! Dönt mellettünk, akik pénztárcabarát áron, egész éjjel mulattatnak! DJ esküvőre - velünk minden megtörténhet!

Esküvői Zenész Információs oldal

Esküvői Zenész Információs oldal

Esküvői zenész oldalunkon hiszünk benne, hogy Te is megtalálod ámaid esküvőjéhez méltó zenekart. Magyarország kedvenc esküvői zenészei a Te lakodalmadon is ott lehetnek. A döntés a Te kezedben van! A legszuperebb zenekarok esküvőre még ma várják megkeresésed!Oldalunkon nem csak zenekarok között kereshetsz, hanem esküvői zenék bemutatásával megkönnyítjük a választásod mind a polgári esküvői zene, mind esküvői bevonuló zene, mind esküvői szertartás zene tekintetében.

Family Duó - Igényes szórakoztató zene

Family Duó - Igényes szórakoztató zene

Ha fontos a minőségi és kiváló hangulatot garantáló szórakoztató zene, akkor Ön jó helyen jár. Hosszú évek külföldi és belföldi tapasztalatával vállaljuk bálok, szalagavatók, céges  rendezvények, és esküvők színvonalas zenei szolgáltatását. Állandóan frissülő nemzetközi és hazai slágerek egyaránt szerepelnek a műsorunkban, ahol minden korosztály megtalálja a neki tetsző bulis party zenét, a tánczene minden stílusát, és a hallhatatlan örökzöld slágereket. Számunkra a zene a legszebb hivatás amire nem kevesebbet, mint az életünket szántuk rá.

Family Party zenéi

Family Party zenéi

Mulatós zene, lakodalmas és tánczene esküvőre, bálra, családi és egyéb rendezvényre

Frisson Zenekar

Frisson Zenekar

Frisson zenekar Balatonalmádiból. Ahol kimondottan az élőzene, mindenféle trükköktől mentes hangzásvilágának megszólaltatása a lényeg!Örömmel veszünk részt rendezvényeken, falunapokon, utcabálokon, hagyományőrző bálokon, bankettek iskolai rendezvények, szalagavatók, céges bulik és társadalmi rendezvények fellépőjeként, az alkalomhoz illő műsorszámokkal.Esküvőkön, ha jó hangulatú tánczenére van igény, azt örömmel bevállaljuk. Széles repertoárunkkal minden korosztály zenei ízlését igyekszünk kielégíteni.Játszunk magyar és nemzetközi slágereket, rock and roll-t, latin- és discozenét a 60-as évektől napjainkig. Zenekarunk eredetire törekvő hangzásvilágával és színpadi megjelenésével emlékezetes alkalom lehet, ha a választása a mi zenekarunkra esik az Ön döntése alapján.

Hirdetés
Gerecse Party Zenekar

Gerecse Party Zenekar

A Zenekar a Török Gyula által alakított Héregi Fúvószenekarból, vált ki és alakult újjá. Minden tagja már több mint 15 éves zenekari múltat tudhat maga mögött! Repertoárja igen nagy, ami a tradicionális fúvószenétől egészen a modernebb zenék, feldolgozásáig terjed!

GSB sváb zenekar

GSB sváb zenekar

Zenekarunk 1998 õszén jött létre, mikor 6 környékbeli (gánti, csákvári,vértesboglári) fiatal zenészbarát megalapította.Ugyanez év decemberében volt bemutatkozó fellépésünk, a gánti fúvószenekar évzáró koncertje után. Repertoárunk ebben az idõszakban javarészt fúvós nagyzenekari számokból állt, melyeket saját egyéni hangzásunkhoz alakítottunk át. Az ezt követõ idõszakban bálokon, esküvõkön, sördélutánokon feleltünk a jó hangulatért.Szerettük volna további mûfajokkal és stílusokkal gazdagítani repertoárunkat, ennek köszönhetõ, hogy az idő során újabb tagokkal bõvültünk.Az idõs gánti zenészektõl kapott névvel, Die Sieben Lustigen jártuk az országot.2005 nyarán elhatároztuk, hogy nagyobb lendülettel és céltudatosabban folytatjuk a zenélést. Nevünket is ekkor változtattuk Ganter Spitz Buam-ra.Zenekarunk életében voltak tagcserék, de mindig törekedtünk arra, hogy alaphangzásunk, és fő stílusirányunk megmaradjon. Nem akartuk feladni azt, amit az évek során elértünk.

Gyuri zene

Gyuri zene

Gyuri zene letölthető zenéi

Hirdetés
Holiday Együttes

Holiday Együttes

Az együttes képzett zenészei több éves zenei tapasztalatával és széles zenei palettájával szeretne a partneretek lenni, falunapok, fesztiválok, utcabálok lakodalmak, jótékonysági bálok és különböző rendezvényeken, melyen szinvonalas zeneszolgáltatást nyújtunk. Repertoárunkban megtalálható mind hazai, mind külföldi zenék, műfajilag: tánczene, rock, csárdás-mulatós, keringő, hallgató, stb.

Horváth János zenész

Horváth János zenész

Vállalom esküvők, bálok, céges-, és egyéb rendezvények, kerti partik színvonalas zene szolgáltatását. A zeneszolgáltatás egyénileg és zenekarral is igényelhető. A szintetizátor, vagy zongora mellé dob, hegedű, szaxofon, gitár is rendelhető - igény és tetszés szerint, duó, trió, vagy egyéb formációban. Zenei világom nagyon széleskörű, három önálló CD-m készült el eddig, amely kereskedelmi forgalomban nem jelent meg ugyan, de nagyon sok emberhez eljutott. Nagyon sok pozitív véleményt kaptam ezzel kapcsolatban is. A CD-hez természetesen megrendelés esetén bárki hozzájuthat. Kérem, tiszteljen meg bizalmával, hallgassa meg dalaimat, és keressen meg, tisztelettel állok rendelkezésére.

Irigy Hónaljmirigy Videoklipek

Irigy Hónaljmirigy Videoklipek

Irigy Hónaljmirigy zenekar videó klipjjeinek gyűjteménye

Jászsági Mulatós zenekar

Jászsági Mulatós zenekar

Köszöntjük Önt, a Jászsági Mulatós zenekar honlapján! - Ha mulatni szeretne, akkor a Jászsági Mulatós zenekart keresse!A repertoárunk a szokásos lakodalmas és báli repertoár, amely a kedves vendég igénye szerint a csárdástól a tánczenén át a rock and roll-ig minden ilyen jellegű igényeket kielégít.Természetesen a fiatal korosztály számára is rendelkezünk megfelelő repertoárral.

Jerzsele Family

Jerzsele Family

A Jerzsele Family tánczenekar honlapja. Vállaljuk esküvők, lakodalmak, rendezvények zeneszolgáltatását.Tisztelettel köszöntünk a Jerzsele Family honlapján. Egy sokoldalú, igényes tánczenekarra talált rá. Erről a széleskörű repertoárunk, többféle és többszólamú hangszínünk illetve 35 éves zenei tapasztalatunk gondoskodik.Élő dob, alt-szaxofon, tenor szaxofon, trombita, harmonika, klarinét, szintetizátor is megtalálható a hangszerparkunkban. Legyen a kedvence szalon zene vagy disco , lakodalmas rock, pop-rock, svábzene, instrumentális vagy világsláger, akár magyar nóta és még sorolhatnám de minden stílusba beletudunk szólni. Azt valljuk hogy egy esküvő alappillére a zenekar és ezt bizonyítja hogy szájról szájra terjedünk és egy esküvő lebonyolítása után a tesvérnek, unoka testvérnek, kereszttesónak is mi szolgáltatjuk a talpalávalót. Ez a siker és a sok rendezvény jó visszhangja élteti a kis családi csapatunkat!

Joker zenekar

Joker zenekar

Lakodalom, esküvő, legénybúcsú, eljegyzés, bál, vállalati, céges, születésnapi, névnapi, kerti parti, más családi és egyéb rendezvények színvonalas zeneszolgáltatása.

Joy Band

Joy Band

Mulatós esküvőzenét és party-zenét játszó 4 fős együttes. Sok száz rendezvény és esküvő van a hátunk mögött. A zenekar Tv fellépéseken és Roadshow-kon is szerepelt már.Zenetanárok és előadóművészek kis csoportjs gondoskodik a jó hangulatról és az igényes zenéről.Hajdu Ilona az 1993-as Ki Mit Tud ? győztese, Tippán Juzuf a Dáridó és Kifutó állandó szereplője volt.

Kaczor Feri

Kaczor Feri

Jelenleg is sikerrel járom az országot régebbi és új dalaimmal. Szabad óráimban dolgozom egy válogatás lemezen (Best of Kaczor) eddig megjelent legsikeresebb dalaimból, összegezve az elmúlt 18 esztendőt.

Tuti menü