Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mulatós zenét játszó együttesek képes leírás: Kecskeméti - Turmix [2. oldal]
részletek »

Mulatós zenét játszó együttesek: Kecskeméti - Turmix [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: mulatoszene.tlap.hu » Mulatós zenét játszó együttesek
Keresés
Találatok száma - 34 db
Kecskeméti zene

Kecskeméti zene

Vállalom, lakodalmak, bálok, céges bulik, és egyéb zenei rendezvények színvonalas zenei lebonyolítását. Az Ön igényeinek figyelembe vételével alakítom ki az est zenei repertoárját. Kérésének megfelelően egyszemélyes, illetve zenekari felállásban vállalom az est zenei összeállítását. Célom, hogy Önnek egy felejthetetlen szórakozást nyújtó estéje legyen.

Lagzi Team

Lagzi Team

Néha kérdezik tőlünk megrendelőink, hogy mitől más a Lagzi Team, mint a többiek. Erre sokféle válasz létezik, de ezen az oldalon csak azt szeretném leírni ami az egyik legnagyobb ereje a zenekarunknak. Egy zenekari közösség nagyon hasonlít egy házassághoz. Éppen annyira működésképtelen egy zenekar, ha a tagok, nem megértéssel és szeretettel fordulnak egymás iránt, ha nincsenek közös céljaik, vagy ha a gyakorta látható munkatársi kényszerből vannak egymás mellett, mint egy párkapcsolat. Az ilyen zenekarok konfliktusai, feszültté teszik a tagokat, és ez sajnos a teljesítményre is rányomja bélyegét. Mi nem ilyenek vagyunk. :) Gábor és Zoltán együtt tanultak 7 éves koruktól a zeneiskolában.

Lakodalmas, szórakoztató-zeneszolgáltató

Lakodalmas, szórakoztató-zeneszolgáltató

Élő-zenei szolgáltatás ameddig az ön és a vendégség bírja a táncot.Széles zenei repertoár, a mai slágerektől a régi igazi mulatós nótákig.Repertoárt igény szerint ön is írhat nekünk, valamint oldalamon beleolvashat zenei kínálatomba.Sőt ízelítőként meghallgathat pár dalt is.Honlapomon részletes információt nyerhet magamról mint, zenészről, a zenei szolgáltatásról, elvárásokról, célokról, valamint sok elégedett vendég véleményét olvashassa az ajánlások menüpontban is.

Moon River Partyzenekar

Moon River Partyzenekar

Igényes tánczenekar és partyzenekar, mely kiváló megoldás mind esküvők, lakodalmak, céges és magénrendezvények hangulatának emelésére. Repertoárunkban megtalálhatók a legkiemelkedőbb előadók dalai, melyek közül mindíg az alkalomnak megfelelően választjuk ki a műsorban szereplőket. Látogasson el weboldalunkra és tegye fel kérdéseit emailben.

Mulatós Zenekarok ajánlatkérése és rendelése

Mulatós Zenekarok ajánlatkérése és rendelése

Amatőr előadóktól a profi fellépőkig. Szakértelemmel segítünk minden típusú rendezvény fellépőinek megtalálásában, mindezt teljesen ingyenesen! Nálunk minden színpadra termett produkciót megtalál: Előadó, fellépő, mulatós zenekarok, mulatós zene, rendezvény és esküvői zenekar.

Hirdetés
Négyes Fogat

Négyes Fogat

Négyes Fogat zenekar_300x225Élőzene esküvőre, eljegyzésre, vállalati rendezvényre, bálokra, kerti party-ra, születésnapra, házzassági évfordulóra, osztálytalálkozóra az ország bármely pontján. Mulatós zenék, nóták, slágerek, discos zenék, rock'n' roll, ... A zenekar jelenlegi felállásában 2001 óta működik. Fellépéseink: Lakodalmak: Budapesten: Hotel Pátria, Hotel Benczúr, Csili Művelődési Központ, Újpest Művelődési Központ Cegléden: Imregi Étterem (Bem József iskola étterme), Gerje Étterem, Kossuth Étterem, Nádas Panzió Csemő: Tamás tanya Lajosmizse: Ricsovány - Major Kecskemét: Csepeki csárda Domonyvölgy: Lázár Lovaspark Albertirsa: Szittyó Értem, Aranypatkó Étterem Gyömrő: Halászkert Étterem Vállalati rendezvények: Gerje Étterem ( Cegléd), Gerébi Kúria (Lajosmizse), Szekér Csárda (Budapest Hajógyári Sziget), Tanya Csárda (Lajosmizse) Bálok: Szittyó Étterem (Albertirsa - Sportbál), Ceglédbercel Művelődési Ház (Erzsébet Katalin bál), Ceglédbercel Művelődési Ház (Locsoló-bál) Szüreti-bál + felvonulás: Alberitrsa, Ceglédbercel, Vasad Csemő Általános Iskola: Hóvirág-bál , Szülői munkaközösségi-bál Szabadtéri rendezvények: Szent Iván éj - Alertirsa (Erzsébet tér), Augusztus 20-i rendezvény Ceglédbercel, Falunap (Csemő, Vasad) Szilveszteri bál: Albertirsa, hosszú évek óta Ceglédbercel Művelődési Ház

Oromhegyesi Nefelejts együttes

Oromhegyesi Nefelejts együttes

Az oromhegyesi Nefelejts együttes 1981-ben alakult. A vajdasági zenekar 30 éve játszik délvidéki lakodalmakban, bálokban és egyéb rendezvényeken, ahol ezt a zenét igényli a közönség. Eljutottak már több külföldi fellépésre is. Zenéltek Ausztriában, Magyarországon és Romániában is. Több hanganyaguk megjelent már, amit nagyon szeretnek a Vajdaságban. Minden hétvégén játszanak, van amikor több fellépésük is van. A repertoárjukban vannak magyar nóták,baka nóták, népdalok, táncdalok, és mivel Vajdaságban nem ritka a vegyes lakodalom, így szerb dalok is.

Rajzinger László zenész

Rajzinger László zenész

Rajzinger László vagyok, 2004 óta járok rendszeresen fellépésekre zenészként. Igény esetén vállalok 2 fős felállást is. Zenés rendezvények, lakodalmak, eljegyzések, névnapok, születésnapok, bálok, partik, céges rendezvények és egyéb vidám összejövetelek színvonalas zeneszolgáltatását vállalom. Zenei műsorom, igyekszik az Ön igényeihez, elvárásaihoz igazodni, az önfeledt hangulat érdekében.

Riviéra Duó

Riviéra Duó

Fergeteges hangulatot garantálunk esküvőkön, rendezvényeken! Mulatós zene, örökzöldek, discos slágerek, rock and rollok? Ön, és vendégei igényei alapján építjűk fel az este műsorát. Mindezt műsorvezetéssel, humorral tesszük szinessé, emlékezetessé Mi azt valljuk, hogy ma már kevés ?csak zenélni, egy zenekar showman is legyen! Kell egy kis humor, konferálás, spontán ötletek a siker érdekében. Természetesen azt hiszem semmi nem lehet fontosabb a boldog, és elégedett ifjú párnál, valamint egy felejthetetlen este emlékével távozó násznépnél. Számunkra ez ad erôt, hogy minden újabb esküvôn a maximumot nyújtsuk.

Hirdetés
Royal Team zenekar

Royal Team zenekar

Zenekarunkra jellemző, a saját hangszerelés és hogy csak kizárólag élőzenét szolgáltat. Nem használunk: Midi fájlokat, Mp3 alapokat, előre megszerkesztett, zenéket stb.. Mindíg magunkat adjuk minden egyes alkalommal, az általunk megszólaltatott hangszereken. Kedvező ár és színvonalas zeneszolgáltatás lakodalmak, eljegyzések, születésnapok, névnapok, bálok, nosztalgia estek, szilveszteri bulik, utcabálok, legénybúcsúk, vállalati, céges, kerti partik, szalagavatók, bankettek és más családi és egyébb hasonló rendezvények alkalmából . Egy rendezvény sikeres lebonyolításához az egyik legfontosabb tényező a hangulatos és minőségi zeneszolgáltatás. Mi ebben tudunk Önnek segíteni. Műsorunkat mindig a rendezvény jellege és a résztvevők életkorának figyelembevételével állítjuk össze a magyar és külföldi előadók slágereiből. A 60-as évektől a mai kor zenei stílusáig, a disco- tól a mulatós zenéig. A lakodalmas, vagy más alkalomból szervezett rendezvény zenei hangulatát tovább fokozhatják - zenekarunk által használt - minőségi fénytechnikai felszereléseink is.Ezek az eszközök a gyakorlatban kedvező fogadtatásra találtak, ezért rendezvényeinken használunk fényeffektusokat is .

Silent Retro Band

Silent Retro Band

Vidám, jó hangulatú duó zenekar vagyunk. Fellépéseinkkel a közönség is, és megbízóink is mindig elégedettek. Áraink kedvezőek szolgáltatásunk szinvonalas. Az igényekhez alkalmazkodva állítjuk össze dalainkat, lehet az kisebb családi összejövetel, lakodalom, esküvő, igényes céges rendezvény, utcabál, party, stb. Repertoárunk nagyon színes és változatos. Honlapunkon mindez megtalálható ha felkeresik. Köszönjük,hogy néhány percet szántak arra, hogy együttesünket megismerjék. Üdvözlettel: Silent Retro Band

Somogyi Bend

Somogyi Bend

Fő tevékenységem, magánszemélyek és cégek rendezvényeinek élő zenei szolgáltatása.A teljesség igénye nélkül ezek általában bankettek, kerti partik, esküvők, ballagások és bálok.Egy régi hagyományt is újraélesztenek a fiatalok. Mind többen keresnek fel azzal a kéréssel, hogy szerenádot szeretnének adni barátnőjüknek, esetleg menyasszonyuknak. Természetesen ez sem lehetetlen.

Stempel László

Stempel László

Stempel László zenész-tanár. Vállalom esküvők-lakodalmak, bálok, céges összejövetelek, stb. zeneszolgáltatását, országszerte. Felszerelésem: Electrovoice hangfalak, Dynacord Powermate 1200 keverőerősítő,Ágota DS 1200 végfok, Shure Béta 58 Mikrofon, Roland G70 szintetizátor, stb. Nagy terem nem akadály!

Szalai Zsolt

Szalai Zsolt

Vállalom rendezvények teljes körű élőzenei lebonyolítását szintetizátorral, tangóharmonikával, igény esetén duóban is. Profi hang és fénytechnikával rendelkezem. Sok rendezvényen megfordultam már, tudok ajánlani kitűnő vőfélyeket, videóst, fotóst. Bővebb információért kérem látogasson el weboldalamra.

Szatmári Dáridó

Szatmári Dáridó

A mulatós muzsikát játszó pusztadaróci tagokat is felsorakoztató Szatmári Dáridó hazai sikerei mellett Magyarországon is egyre nagyobb népszerûségnek örvend. A trió tagjai, Péter Tibor szaxofon, Vincze Sándor gitár-ének és Tóth Attila billentyû-ének, nemrég meghívást kaptak a magyarországi Fásy Ádám tehetségkutató mûsorába. Közel kétezer mulatós rockot játszó együttes közül válogattak a mûsorba negyvenötöt. Az elõdöntõn a maximálisan elérhetõ negyven pontból harminchármat szereztünk meg, így visszahívnak a következõ fordulóra is - nyilatkozta lapunknak a Vincze Sándor énekes, aki egyébként Pusztadaróc község alpolgármestere is egyben.

Szőnyi zenekar

Szőnyi zenekar

A Szőnyi Zenekar 1993-ban alakult Dabas környéki fiatalokból. Az alapító tagok Mráz Zoltán, Tánczos Zoltán és Telepóczki Pál voltak. Hozzájuk csatlakozott még ebben az évben Szőnyi Csaba, 1994-ben pedig Szőnyi Zsolt. A társaság 1994-ben kapta a Szőnyi Zenekar nevet egy plakátfelirat után, ami az első, a Dabas-Sári művelődési házban rendezett élőzenés bulit hirdette az indokolatlanul és érdemtelenül hosszúra nyúlt 'disco-korszak' után. Az 'újfajta' szórakozási lehetőség pedig egyre kedveltebb lett a környékbeli fiatalok körében, és a Zenekar is mind nagyobb népszerűségre tett szert. Az eredeti felállás azóta egy kicsit megváltozott, a jelenleg hat hangszeressel és egy énekesnővel felálló hét tagú összetételről és a megszólaló hangszerekről bővebben itt olvashattok. A kezdetektől fogva leggyakrabban élőzenés bulikon és esküvőkön játszunk. Fellépéseink közül kiemelkednek az immár tizedik éve - a nyári hónapokban kéthetente - megrendezett dabasi Strand-bálok, ahová rendszeresen ezer fő (néha kétezer) felett érkeznek a bulizni vágyók az egész környékről és az Ország távolabbi részeiből is. Majd' húsz éves fennállásunk során a repertoárunk természetesen igazodott az esküvőkön elvárható igényekhez is, a bulikon azonban nagyrészt a fiatalabb korosztály képviselteti magát, akiknek az igényeihez is folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni. Esküvőkön és egyéb zártkörű rendezvényeken (eljeg

Turmix együttes

Turmix együttes

Üdvözlünk a Turmix együttes honlapján!A Turmix Együttes azzal a céllal jött létre, hogy bulikban, partykon, lakodalmakban és egyéb rendezvényeken a zenét szolgáltassa.Vállaljuk lakodalmakban, Partykon, házibulikban, rendezvényeken, és más alkalmakon a zenélést, főleg Sopronban, és vonzáskörzetében, de bárhová elmegyünk! Legyen kis vagy nagy létszámú buli mi elmegyünk! A jó hangulat garantált!

Tuti menü